Swietny Podarek   

Pon en shih tzu

Fanny & Ron
Wezep 
e-mail:
informatie@swietnypodarek.nl 
  
  Last Update:
23-06-2011
* Puppen 
* Onze honden: Katara bijgevoegd
* Onze nesten


All rights reserved: 
Swietny podarek 2007

                                 
                   


Over Ons

In september 2002 maakten wij kennis met de PON en al snel was ons hart gestolen door dit fijne, vrije, eigenzinnige ras. In januari 2003 deed onze Dymek zijn intrede bij ons thuis. Het was eigenlijk helemaal niet zo de bedoeling om direct te gaan fokken, maar toen ik eenmaal mijn eerste showtje gelopen had, werden het er al snel meer. En ook toen kwam vanzelf de rest.Onze Dymek groeide uit tot een bijzonder lieve reu en zijn bouw prima. Deze twee eigenschappen waren voor mij eigenlijk de belangrijkste redenen om hem klaar te gaan maken als dekreu. 
Al snel was het voor ons duidelijk dat er ook nog een dame voor Dymek moest gaan komen. Want natuurlijk wilden wij ook zelf gaan genieten van puppen in de toekomst. Maar bovenal was het voor Dymek veel gezelliger een kameraadje te hebben.
Dat kwam in 2005 uit, Amelka kwam ons vergezellen als kleine meid van 7 weken. We hebben haar in Polen gekocht, daar dat volgens ons het moederland van de Ponnen is.
Amelka en Dymek gaan door dik en dun, zijn vrienden voor het leven. 
Buiten het showen om, zijn onze honden bovenal gewoon huishonden, die deel uitmaken van ons gezin. En dus ook overal met ons mee gaan. Heerlijk rennen en wandelen op de heide en in de bossen en ook een vakantie zonder onze honden kunnen wij ons niet voorstellen. Inmiddels is onze roedel uitgebreid met een Shiz tzu, genaamd Ivy en nog een PON, Czuranka. Ook deze dames zijn te vinden op onze website. Wij hopen dat u met plezier onze website zult bekijken.

Wij fokken hobbymatig en  volgens de richtlijnen van de Raad van Beheer en verkopen onze puppen uitsluitend aan serieuze belangstellenden met schriftelijke garantie/verkoopcontract, gezondheidsverklaring en dierenpaspoort. De puppen zijn gevaccineerd, ontwormt en gecontroleerd op gezondheid door onze dierenarts. Mochten er afwijkingen worden gevonden, zullen wij hier uiteraard voor zorgdragen.

De puppen worden geboren en groeien op in onze woonkamer en 

wij dragen zorg voor een goede socialisatie. Tevens vinden wij het erg belangrijk dat onze puppen in een liefdevolle omgeving gaan wonen en zullen wij er dus ook alles aan doen om de nieuwe eigenaren zorgvuldig uit te kiezen.